fbpx

Юнкер събира десните

Време за четене: 1 мин.

Обща среща между представители на десните партии в България ще се състои днес. Кандидатът на ЕНП за президент на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще събере представители от ГЕРБ, Реформаторския блок и Синьо Единство. На нея ще присъстват водачите на листи на трите формации – Томислав Дончев, Меглена Кунева и Надежда Нейнски.

След нея лидерите на Реформаторския блок ще се включат в откриването на кампанията си в градинката пред Народния театър „Иван Вазов“. Акцент в него ще бъде концерт с участието на група „Фондацията“.

Преди това лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и Жан-Клод Юнкер ще посетят метростанция „Европейски съюз“. В 12:00 часа двамата ще разгледат новооткритата спирка на метрото, придружавани от заместник-председателя на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, водача на листата на ГЕРБ за евроизборите Томислав Дончев и заместник-председателя на партията и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова. По-късно, пред над 14 000 симпатизанти и членове на ГЕРБ, Юнкер и Борисов ще открият предизборната кампания.

От standartnews.com

Споделете чрез

Предишен

Следващ