От Хамбург до София, от църквите до крановете, от Динко до Динко

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.50″][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”on” custom_padding=”25.4375px|0px|25.4375px|0px” background_position_1=”top_left” background_position_2=”top_left” background_repeat_1=”no-repeat” background_repeat_2=”no-repeat” _builder_version=”3.0.50″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Годината е 2017-та, но прилича на 1917-та.

Всичко тече, всичко се променя. Или почти.

Комунизмът се промени и се скри под различен камуфлаж – от постмодернизма и „културния“ марксизъм и нео”либералните” му шамани, чак до различни „антифашистки“ организации по цял свят.

Методите му, обаче си остават същите. Дали ще се грабят мандри, организират терористични атентати, нападат случайни граждани, дръзнали да изразят мнение, ще се унищожава частна собственост или просто ще се радват на смъртта на противниците си – разликите не са големи.

Любимите на родния умнокрасивитет „динковци“, които ограбват мигранти по границата с Турция не са много по-различни от техните собствени „динковци“, които се радват на смъртта на цвета на нацията в Белене. Напротив точно същите са.

Срещу кого се борите, другари „антифашисти“?

Фашисти ли са всички притежатели на автомобили и малки магазинчета в Хамбург?

Фашисти ли са всички починали в Белене?

Фашисти ли са всички загинали в атентата в църквата „Света Неделя“?

Фашисти ли са всички тероризирани от необразовани шумкари и партизани?

Фашист ли е кранът, който демонтираше паметника с оригиналното име „681-1945-1981“ сега известен с политкоректното име „1300 години България“?

Фашистко ли е, че същата тази техника е помагала безвъзмездно след трагедията в Хитрино?

Фашисти ли са тези на ОРИГИНАЛНИТЕ паметници на това място, дали живота си за България?

Това ли са фашистите? Ако това са ви фашистите – добре, ние сме фашисти.

И идваме за вас.

Огънят се бори с огън.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Споделете:
Николай Облаков
Николай Облаков

Създател на платформа “Консерваторъ”. Маркетинг мениджър в редица водещи български и чужди компании с над десет години опит. Колумнист и редактор в няколко български онлайн и печатни издания.