Клеветите срещу съдия Кавано

Вероятно не са много хората в България, които се интересуват от гигантската битка, която се води в момента за утвърждаването в Сената на съдия Кавано, като член на Върховния съд на Съединените щати. Нерядко се случваше някой от моите американски пациенти да ме наричат доктор Кавано. Някакси им беше трудно да изговорят доктор Канов. Не ги поправях, това не беше важно, както и фонетичната близост на нашите имена не е от съществено значение. Но е много важно за мен и не само за моите американски сънародници, но и за българските, да схванат колко е важна тази битка за оцеляването на американската и следователно за световната свобода и върховенство на Закона.

С две думи, битката срещу този изключителен съдия и човек се води с най-подлите и перфидни средства с които левите винаги са боравили до съвършенство. Американските леви, най-общо казано, днес са лидерите и идеолозите на Демократическата партия. Няма да се разпростирам с имена, но особено токсични са, освен пропадналата кандидатка за президент Хилари Клинтън, също и лицемерните лузъри като Чък Шумер, Дайан Файнстийн, Максийн Уотърс и прочие. За какво става дума?

Преди доста години, същите и подобните тям левичарски клеветници, с помощта на пресата и на повечето телевизии, които от доста години са пленени от неомарксистите, в яростта си да провалят един от най-доблестните черни кандидати за върховен съдия на САЩ, Кларънс Томас, извадиха долната интрига, че уж той е посегнал сексуално на една лява активистка (също чернокожа впрочем), Анита Хил. Когато по подобен начин, както днес се опитват да омаскарят съдия Кавано по сексуална линия, нападнаха съдия Кларънс Томас, той почти просълзен защити своето достойнство и като човек с черна кожа обяви, че това е опит за публично линчуване. Това спря атаките, защото обвинението в линчуване е лява прерогатива, само левите могат да обвиняват в линчуване и в расизъм, фашизъм и прочие, своите опоненти. Това беше достатъчно, за да бъде в крайна сметка утвърден от Сената един солиден и морален Върховен съдия, който служи достойно и до днес. Анита Хил, надявам се, е отишла по дяволите или преподава Джендър и Маркс в някой периферен левичарски кампус.

Но съдия Кавано е бял човек. Той не може да се позове на това, че го линчуват публично точно по същия начин, използвайки секс инуендо и обвинения от преди 36 години, когато е бил ученик в осми клас, както някога се опитаха с Кларънс Томас. Срещу тези клевети, той не е защитен, точно обратното. Всички феминистки и марксистки бесовици могат да го атакуват, тъкмо защото е бял, образован, верен на жена си и вярващ, защото е супер интелигентен и защото не носи на главата си червена дунапренена вулва, като знак на подчинение към законодателите на политическата коректност. А те изпитват истински ужас, че поради този избор на Доналд Тръмп във Върховния съд на САЩ, тяхната комунистическа утопия се оказва поне в смисъла на извратени левичарски интерпретации на Конституцията един блян, неосъществим в близките 30 години.

Такава битка се води, любезни мои приятели, а тази битка се води и на нивото на информационната война с всички средства.

Колкото за онази война срещу наркотиците, която е подел Тръмп (и която одобрявам искрено ), включително и в ООН, бих говорил надълго и широко, ако ми се стори, че това си струва или че има кой да ме чуе. Аз съм свидетел като американски психиатър и то в най-богатите квартали на Америка, в училищата и в супер високоплатените семейства с красиви и отгледани деца, какви опустошения причиниха наркотиците и дилърите, които ги зарибяваха и как те умираха от свръхдози край гаровите спирки на Лонг Айлънд. Знам донякъде какво става и в България, което не е по-различно. Но това е отделен въпрос.

Днес говоря и подкрепям съдия Кавано и мисля, че без привидно това да засяга директно България, всъщност ни засяга всички дълбоко и хората трябва да разберат за какво става дума. Не са останали кой знае колко стълбове на истината и надеждата в този инфектиран от левичарството свят.

*Тескстът е публикуван първоначално във Фейсбук профила на автора

Споделете:
Любомир Канов
Любомир Канов

Д-р Любомир Канов е роден на 29 октомври 1944 г. в Банкя. Психиатър и писател по професия, антикомунист по убеждения. През 1977 г. е арестуван и осъден с обвинение за „опит за бягство“ и „подривна дейност срещу социалистическия строй“. Излежава присъдата в Старозагорския затвор. Емигрира през 1984 г. в САЩ. Преди няколко години се завръща в България.