fbpx

“Мисъль” представя своя политически компас

В последните месеци набраха популярност най – различни политически компаси и други мерители, с които всеки от нас може да провери къде са разположени вижданията му по една или друга ос. За съжаление повечето такива тестове са на английски език, а малкото на български са със сравнително ниско качество.

Именно затова имаме удоволствието да представим нашия политически тест “Мисъль”, базиран на популярния “8values”, който цели да определи процентно осем различни политически ценности.В него ще можете да отговорите на 70 въпроса и на база на отговорите ви ще определим вашите политически виждания по следните оси: икономическа, дипломатическа, гражданска и обществена.

Целта на теста не е да определи с абсолютна точност вашите политически ценности, но е едно добро средство, с което всеки може да свери към коя политическа школа клони. Той е още в бета и ако имате въпроси или проблеми можете да се свържете с нас чрез нашата Facebook страница.

 

Споделете:
Боян Златанов
Боян Златанов

Старши програмист в българска софтуерна компания. Завършил икономическа социология в Университет за национално и световно стопанство.