fbpx

Сидеров откри кампанията си в Москва

Време за четене: 1 мин.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров избра ексцентрично място за откриване на кампанията за изборите за Европейски парламент – Москва.

В Москва водачът на листата на АТАКА за евроизборите Волен Сидеров беше награден с руския орден „Звезда Отечества”, съобщи пресцентъра на партията.

Отличието връчил космонавтът и два пъти герой на Съветския съюз Борис Волинов.

„За мен, като български политик, е голяма чест да получа ордена „Звезда Отечества”. Всъщност, с това събитие аз откривам кампанията на нашата партия „Атака“ за евроизборите. България ще изпрати 17 депутати в Европарламента.

Аз, и моите двама колеги – Десислав Чуколов и МагдаленаТашева водим листата на нашата партия и ще бъдем гласа на тези българи, които смятат, че ЕС е структура, която трябва да се промени или да се разтури”, казал Сидеров, следа като получил ордена.

Той обяснил още на руснаците, че „Атака“ е на мнение, че днес ЕС е марионетка на САЩ и на това трябва да се сложи край.

„Ние смятаме, че България трябва да е неутрална във военно отношение и да не членува в НАТО. Убедени сме, че България и Европа трябва да развиват приятелски културни и икономически отношения с Русия, а не да враждуват с нея“, заявил още националистът в Москва.

От offnews.bg

Споделете чрез

Предишен

Следващ