Прогресивното клеймо

“Прогресивните сили” из целия модерен и напредничав западен свят владеещи медиите, университетите, визуалните и печатни издания, телевизиите и киното, много настояват да заклеймят “десните екстремисти”, намеквайки, че те са фашизирани и недоубити последователи на Шикългрубер. Показват неудържима енергия да клеймят и изчегъртват своите врагове, като ги определят като нацисти и расисти, убили Свети Джордж Флойд и може би дори Мартин Лутер Кинг.


Дотук добре!


Победилите леви сили в политическото пространство начело с Байдън, Камила Харис и АОС, плюс сомалийката Илхан, женена за брат си, придружени от достатъчно многобройни европейски неолиберали, гошисти, троцкисти, откровени болшевики, чегеваристи и врагове на хетеросексуалните християни, възвестиха краят на омразният буржоазен свят и морал чрез създаването на нов език, нова граматика и нова сексуална класификация на човечеството. Появиха се понятия като “менструиращ човек”, човек с вагина”, “бременен безполов родител”, неутрални местоимения обвързани едновременно с мъж и жена, които станаха задължителни при общуване между индивидите в полово неутралната среда на висшите учебни заведения, с риск за уволнение при отказ да ги употребиш в обръщение с колегите и студентите. На път са тези нововъведения да станат задължителни за всички в така нареченият “Развит Западен Свят”, по начин подобен на ваксинациите и маските срещу Ковид. Своеобразен кодекс и филтър за правилен живот и мислене, както винаги прекарван през завладяването и трансформацията на езика и понятията. Оттук до действителната промяна на правилата и начина на живот на човечеството е въпрос само на няколко елементарни стъпки:

  1. Да се въведат тези понятия много рано в съзнанието на децата от учители с достатъчно промити мозъци в безбройните ляволиберални колежи, подготвящи педагозите скрито влюбени в Че и Кастро, даже в Ленин и Мао, за работа с децата, инструктирани да показват на третокласниците как успешно се надяват кондоми, какво представлява аналната любов и в тънкостите на родителство Номер 1 и Номер 2.
  2. Тези понятия и цялата поведенческа философия, която ги обуславя, да станат задължителни за всички под угрозата за санкциониране и превръщането на несъгласните в прокажени и захвърлянето им в лепрозориумите на обществото, където да им бъде забранено да говорят въобще и да се откажат завинаги да разчитат на свободата на словото и мисълта.
  3. Останалите инструменти за контрол на обществения диалог са вече почти напълно завладени
    от триумфализиращите леви из съвременния западен свят. Отпорът срещу тях е анемичен и страхлив. Никой не смее да протестира и не иска да бъде обвинен, че е хитлерист, мизогинист, хомофоб и сексистка свиня.
  4. Най-жалкият резултат от това е, разбира се, че наследниците на Източните деспотии от сталински тип, като Путин, Дугин, Решетников, могат да се представят днес пред света като защитници на християнските и консервативните ценности. Вестители на Новата и Велика Руска Цивилизация!

    Та, те са се борили срещу фашизма, за да защитят Родината и човечеството ! Дядото на Путин е бил готвач на Сталин, а баща му, според агиографията му през “Великата Отечествена”се бил скрил от хитлеристите в едно блато и дишайки по старославянски обичай през една цев на тръстика, успял да се спаси чудодейно. И ето днес, те отново се възправят срещу поквареният Запад в защита на правдата. Те са вече станали християни, след като съветското ЧК изби десетки хиляди свещенници и разруши безчислени православни храмове из Чекистката Империя на Ленин,Троцки и Джерзински. Путин днес се кръсти неумело и се кани върху печалбите от газ и нефт да възстанови съветската империя. Православен е.
    Мда..

За мен, разбира се, остава важният въпрос в какво ще се превърнат “менструиращите хора” след менопаузата? Какво ще правят хората без вагина?


Дали пък няма постепенно да се превърнат в “бивши хора”? Дали кърмачките ще бръснат брадите си или ще ги оставят да си растат свободно?


А също, в какво ще се превърнат женските тоалетни, когато до тях ще бъде даден официален и свободен достъп на самоопределили се като “жени” индивиди с грамадни полови органи от мъжки тип, които дотогава са били дискриминирани от свободното посещаване на тези места, наричани досега учтиво “restrooms”, тоест места за почивка?

Споделете:
Любомир Канов
Любомир Канов

Д-р Любомир Канов е роден на 29 октомври 1944 г. в Банкя. Психиатър и писател по професия, антикомунист по убеждения. През 1977 г. е арестуван и осъден с обвинение за „опит за бягство“ и „подривна дейност срещу социалистическия строй“. Излежава присъдата в Старозагорския затвор. Емигрира през 1984 г. в САЩ. Преди няколко години се завръща в България.