Социализъм или аз!

В последните дни левицата /крайна или не/ в САЩ и ЕС, и нейните медии нападнаха за пореден път най-големия си враг. Президентът Тръмп. 


Разбра се, че бившият посланик на Великобритания в САЩ преди две години, т.е. при най-яростната война против Тръмп, е изпратил оскърбителна и несъмнено лъжлива, тайна информация за президента и хората му. Незабавно в CNN, BBC, Jazeera, DW, New York Times и пр. се разбушува злорада вълна от злост и ликуване, която, обаче, бързо беше сменена с ярост, защото Тръмп заяви, че посланикът е „помпозен глупак”, „голям глупак” и че повече няма да работи с него.

Действията на този „дипломат” са недопустими за поста му.

Ругателите на Тръмп не разбират, че всъщност правителството на посланика е некомпетентно, невнятно и провалено, а съвсем не сегашното правителство на САЩ.

Опозореният посланик бързо подаде оставка и неизвестно как той изведнъж се превърна в герой, а Тръмп естествено – в мъчител, грубиян и капризен, непредсказуем тип, случайно озовал се начело на най-силната страна. Историята е левичарска, т.е. малоумна и не заслужава повече внимание. 


Второто нападение започна с няколко туита на Тръмп против четири членове на Конгреса от левицата.

И четирите са жени, от малцинствата, леви радикали, които мразят Америка и Израел. Жените са отличен пример за крайното, социалистическо олевяване на Демократическата партия. Тръмп им заяви, с пълно основание, че щом мразят Америка, те веднага могат да я напуснат. Незабавно американската и европейската левица и нейните медии обявиха президента за расист за пореден път. Те дори твърдят, че ВСИЧКИ хора в САЩ различни от белите, сега трябва да се страхуват едва ли не за живота си! Това левичарско безумие не заслужава отговор, освен: 1/ Тръмп има предвид САМО ЧЕТИРИ жени леви радикали 2/ Именно благодарение на икономическата политика на президента днес малцинствата в Америка са изключително добре – с най-ниска безработица и най-високи заплати. 


Това добре трябва да се запомни! 


Но защо Тръмп има такова ниско мнение за тези жени? Ето защо:


1.) Едната, не искам да и споменавам името, защото ме е гнус, каза небрежно за най-страшния терористичен акт на 11 септемри 2001: „Някакви хора направиха нещо”. Дори само заради това варварство, тази жена трябваше да бъде изгонена от Конгреса. Същата наруга Израел и евреите, което предизвика недоволството, дори на левицата. Същата се омъжи не/фиктивно за брат си, за да остане в Америка. 


2.) Втората, неграмотна и нахална неокомунистка, съвместно със социалистите в Конгреса успя да отблъсне Амазон да построи централа в Ню Йорк и така там бяха изгубени хиляди работни места. Същата обяви Новия зелен курс, който струва десетки трилиони и ще провали Америка, заради затоплистите и социалистите. 


3.) Третата, още при нещастното си встъпване в длъжност в Конгреса през януари т.г. заяви за Тръмп: „Нека да импийчваме този ………….!” 


4.) Четвъртата редовно ругае просташки президента в Конгреса. 
Тези четири жени са якобинският взвод, който сега се опитва да овладее и без това лявата Демократическата партия. Умерените леви демократи в Конгреса днес са жирондинците, които вяло се съпротивляват на якобинците, защото неясно разбират, че те ги тикат към социализъм. А той със сигурност ще изпрати и без това лявата Демократическа партия в небитието. 


Якобинците искат: премахването на Избирателния колеж, двувековна институция при изборите в Америка, премахването на имиграционните и митническите служби (това е безумие, но за сведение – от началото тази година ЕДИН МИЛИОН НЕЗАКОННИ имигранти влязоха незаконно в САЩ), премахването на всички студентски дългове и безплатно образование, премахване на частното здравеопазване и въвеждане на безплатно здравеопазване за всички, изплащане на репарации /обезщетения/ на всички черни американци, заради миналото, нови колосални данъци за богатите и средната класа, аборт в деветия месец, т.е. касапница. 


Ясно е, че Робеспиер, Фукие-Тенвил и Сен Жуст имат днес наследници в Конгреса на САЩ. 


Но е ясно и друго: какво приблизително ще бъде от основните послания на президента при неизбежното му масивно преизбиране на 3 ноември 2020: 


„Социализъм или аз!”

Споделете:
Огнян Даскарев
Огнян Даскарев

Огнян Дъскарев е роден в София през 1954 г. Завършил е Английска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Преводач от английски о публицист на свободна практика. Живее в България и САЩ, с двойно гражданство.