НОВО

Имаш нов “проект”? Демек си архитект?! Респект!

Унгарската Фидес (ЕНП) тръгва за изборите за ЕП с плакати срещу Юнкер (ЕНП). Юнкер (ЕНП) отговаря, че Орбан (ЕНП) няма място в ЕНП.... Най-вероятно точно с тази кампания Орбан ще спечели най-голям брой унгарски места за ЕНП, което ще позволи кандидатът на ЕНП да...

Упражнение по мислене с Лъчезар Томов

Упражнение по мислене и гласуване ви предлагаме в „Нашият ден“ заедно с преподавателя в Нов български университет и автор в дясната платформа "Консерваторъ" Лъчезар Томов. Как да не бъдете глупави, когато правите съдбоносен избор – повече чуйте в звуковия файл. [audio...

Идеята на Франция за “родител 1 и 2” вместо майка и баща

Редакторът в дясната платформа "Консерваторъ" Тончо Краевски гостува в предаването "Плюс - Минус" по Нова телевизия. Гост още бе мениджърът "Човешки ресурси" Петър Петров. Законодателните промени относно понятията „майка” и „баща” във Франция разбуниха духовете не...

Кюстендил не бе пръв. Всички на оружие!

Първо, съболезнования към семейството на Валери Дъбов, към приятелите му и към гражданите на Кюстендил. Внезапната смърт е трагедия за всички, не само за онзи, комуто се е случила. Второ. В самото начало декларирам, че няма да разсъждавам над случката,...

Кризата в отношенията между Париж и Рим

Отговорният редактор в дясната платформа "Консерваторъ" Николай Облаков гостува в предаването "Денят на живо" по Канал 3. Тема на разговора бяха противоречията между Франция и Италия и ще прераснат ли те в криза на Европейския съюз. Вижте пълното видео:...

Различните визии за бъдещето на Европа

В началото на седмицата бе публикувано проучване на Европейския съвет за външна политика относно нагласите и очакванията за евровота през май тази година. Проучването е озаглавено "Европейски избори 2019: Как антиевропейските партии планират да разрушат Европа и как...

Разпада ли се световният ред

Редакторите в дясната платформа "Консерваторъ" Емил Вълков и Михаил Кръстев гостуваха в предаването "Реакция" по Телевизия Европа с водещ Мартин Табаков. Гости бяха също политологът Евгени Кръстев и Димитър Стоянов от Институт за дясна политика. Тема на разговорът...

Как ЕС уби интернет

Директивата за авторското право в цифровия единен пазар (ДАПЦЕП) застрашава свободното споделяне на съдържание, създадено от обикновените граждани и връчва опасни цензорски права едновременно и на еврократите, и на големите издателски компании. От изготвянето на...

Deus ex machina

Живеем в социален експеримент, провеждан на далеч по-високо ниво от симпатичното хрумване на Тотев с чеверметата в европейската столица на културата. Живеем в експеримента, при който „децата“ -  да се разбира парламентарната група на ПП ГЕРБ си...

За какво говорим, когато говорим за Бърк

Едмънд Бърк, 1729 - 1797 "Шестнадесет или седемнадесет години изминаха, откакто видях кралицата на Франция… не допусках, че ще живея, за да видя как такива бедствия са паднали над нея, сред народ от галантни хора, сред народ от честни мъже и кавалери. Мислех, че десет...

5 неща, които WWE трябва да направи след Кеч мания 34

Време за четене: 4 мин.

Остава само седмица до турнирът на годината в спортните забавления – Кеч мания 34. С наближаването на това  знаменателно събитие, Мисъль открива своята нова рублика за кеч, където ще можете да научите всичко любопитно от света на кеча.

Пътят към Кеч мания, т.е. март-април, са месеците, когато сценаристите на WWE дават най-доброто от себе си, за да получим най-интересните истории и най-ожесточените вражди. В месеците след турнирът на годината обаче, често получаваме посредствени неща като Кейн срещу фалшивия Кейн. Дали обаче това трябва да е така? Вижте 5 неща, които WWE може да направи след Кеч мания 34:

 

Да преоткрие Фин Балър

Оплакванията, че мачовете на Фин Балър са зле ангажирани не са нищо ново. Откакто загуби титлата си на универсален шампион преди година и половина, Фин като че ли изпадна от плановете на WWE.

В момента кариерата на ирландеца показва признаци на освежаване, т.е. ще го видим да се състезава на Кеч мания 34. Опасността за него е отново да се загуби измежду останалите звезди след като събитието на годината остане в историята. Нещо, което се случи след миналогодишното ѝ издание със Сет Ролинс.

Решението за Демоничния крал е много просто – да бъде преместен от Първична сила в Разбиване, особено ако слуховете за обратния “трансфер” на Ей Джей Стайлс се окажат верни.

Бейли срещу Саша Банкс

Колко освежаващо само е да имаме не една или две, а цели три (или дори четири ако броим мачът на смесени двойки на Ронда Раузи) вражди във женската дивизия на WWE. За съжаление нито една от тях няма да видим в предстоящото шоу следващата неделя. Вместо това Бейли и Саша ще трябва да развият историята си в мелето на тазгодишния Battle Royal. След като битката на годината приключи обаче, ще имаме възможност да се насладим на кулминацията ѝ в следващите платени събития.

Вече сме ги виждали една срещу друга в NXT разбира се, но ако двете супер звезди изиграят картите си добре, поне едната ще има възможност да се изстреля към върха.

Проблемът с Брок Леснар

Неизбежно е, че много хора ще направят паралел между предстоящото събитие на вечерта и това в Мадисън скуеър гардън през 2004 г. Общото между двете е неизвестността за бъдещето звярът Брок Леснар.

Тогава знаехме предварително, че Брок ще напусне компанията след мача си с Голдберг. Този път обаче във въздуха витае несигурност. В медийното пространство витаят слухове, че Леснар ще се завърне към UFC, което би означавало, че битката на 8 април ще е последната му.

Наистина ни е нужен някакъв подобаващ завършек на всичко това и WWE трябва да ни го даде – защото как иначе Роман Рейнс ще бъде възприет от нас, зрителите, за най-ярката супер звезда в спортните забавления.

Побутване за Русев

За Русев, преследването на една от по-незначителните титли бе начин да остави следа през последните две години и да запази мястото си в Разбиване. Поредният му опит ще видим на голямата сцена – Кеч мания 34, където ще се изправи в четворен мач за титлата на САЩ.

“Проблемът” е, че феновете започват наистина да харесват българския лъв. Отчасти заради неконвенционалният му подход към Туитър – където, наскоро предизвика на бой актьора от “Сам вкъщи” Маколи Кълкин – много от нас ще викат за него.

Какво ще се случи на Кеч мания е почти без значение. Дали ще спечели титла или (по-вероятно) не, даването на по-добра възможност да заблести изглежда трябва да бъде приоритет.

Има и добри изгледи това да е в картите – докато мача му с Шинске Накамура по пътят към Кеч мания очевидно бе за запълване на времето, той не бе закопан както се е случвало преди. Освен това е напълно възможно Русев да бъде преобърнат в положителен герой в близкото бъдеще, което да му донесе нужния тласък нагоре.

Утвърждаването на Шинске Накамура

В учебниците по история, един кечист печели титла на Кеч мания и за една нощ се трансформира в мега звезда от калибъра на Скалата или Ледения Стив Остин, способен сам да изпълни цели стадиони.

На практика обаче, нещата не работят точно така. Роман Рейнс спечели титлата на WWE в Арлингтън преди две години, но и до днес остава разединяваща фигура в очите на всеки, чиято фамилия не е Макмеън.

Нужно е много повече от печеленето на една титла за да бъде утвърден някой като дългосрочна мега звезда. Това се отнася и за царят на твърдия стил Шинске Накамура. Всеки вижда неговото най-силно оръжие – да омагьосва публиката. Нещо, което бе оставен да направи в прекалено малко случаи през последната година. Просто трябва да му се даде платформа, на която да заблести и той вероятно ще го направи.

Бъдещето на Даниел Браян

Седмица след като бе потвърдено, че докторите са разрешили на Даниел Браян да се бие, бе пълна със спекулации с кой ще се бие той на предстоящия турнир. Въпреки това все още няма никакво официално потвърждение за подписването на нов контракт, въпреки че старият му изтича през септември.

Малко е вероятно Винс Макмеън да изпусне такъв талант и освен ако Си Ем Пънк не реши отново да обуе обувките си за кеч, завърналата се звезда може да се окаже най-популярният герой в компанията.

 

 

Споделете чрез

Предишен

Следващ

Запишете се за нашия бюлетин:

По този начин, ще получавате:

* Най-интересните статии от месеца
* Новини за събитията организирани от нас
* Ексклузивно съдържание

Успешно записване за бюлетина на Консерваторъ!