НОВО

Парадоксът на македонската политика

До какво ниво на парадоксалност достигна македонската политика през 2019 година? Настоящото правителство ръководено от СДСМ подписа Договор за приятелство и добросъседство с България, а ВМРО-ДПМНЕ остро се противопостави на този договор и го окачестви като...

Джок на свобода

Освободиха предсрочно от затвора убиецът на Андрей Монов - австралиецът анархокомунист и авантюрист Джок Полфрийман. След осем години зад решетките Джок е свободен човек. Така реши българският съд. Онзи, същият - уж несправедливият, уж корумпираният, уж зависимият:...

Вината да си обикновен българин

Джок Полфрийман беше пуснат на свобода. Българският студент Андрей Монов си остава все така мъртъв. Джок Полфрийман направи НПО в затвора и се бореше за по-добри условия в тях. Андрей Монов си е все така два метра под земята. Джок Полфрийман заяви, че иска да се бори...

20 септември: Станислав Стратиев

„Българският модел е продупчена и завързана с конец стотинка. За да се возим безплатно в асансьор и да говорим безплатно по телефон.“ На днешния ден през 2000 година Станислав Стратиев Миладинов напуска света. Известен с псевдонима Станислав Стратиев, той е един от...

Тематичните коалиции – индикатор за желание за промяна

Архитект Христо Генчев е основател и съсобственик на най-голямото проектантско бюро в Европа за фасади и външни конструкции. Завършил е Техническия университет във Виена. Възпитаник е на Класическата гимназия за антични езици и култура. Син е на известния урбанист и...

Анкета: Каква обществена телевизия искаме?

Във връзка с предстоящото обществено обсъждане за Българската Национална Телевизия, ще ви зададем няколко въпроса - каква обществена телевизия искате и какво трябва да се промени в настоящата. Гласуването е напълно анонимно и "Консерваторъ" НЕ събира личните ви данни....

Брекзит: успех, катастрофа или политическа стратегия?

Преди да прекрати парламента по закон и регламент, но за по-дълго от обикновено и замине за Люксембург на среща с президента на Европейската Комисия, Жан Клод-Юнкер, британският министър-председател Борис Джонсън отстрани 21 консервативни парламентаристи, прие една...

Учебни гранати за обществото

Септември е време за рестартиране не само на учебната година. Завърналите се от отпуски граждани и политици са уж отпочинали. Презаредени с нови сили те отново подхващат задачите си. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов с подновен плам се опита и в немалка...

Колеги журналисти, не бъдете евнуси

„Безпристрастен, хеле пък безстрастен журналист, е журналистически евнух“ Няма да крия, че често използвам знаменитата фраза на Йосиф Хербст в ежедневни разговори, когато се опитвам да убедя зрители, читатели и слушатели, а дори и колеги, че мантрата за...

Липсата на мнение не е журналистика

Наполеон успява да избяга от остров Елба на 6 март 1815 г. и се насочва към Париж в опит да си върне властта.   На 9 март 1815 г. вестник „Монитьор“ излиза с водещото заглавие: „Извергът е избягал“. На 11 март той вече пише: „Тигърът е слязъл на...

5 неща, които WWE трябва да направи след Кеч мания 34

Време за четене: 4 мин.

Остава само седмица до турнирът на годината в спортните забавления – Кеч мания 34. С наближаването на това  знаменателно събитие, Мисъль открива своята нова рублика за кеч, където ще можете да научите всичко любопитно от света на кеча.

Пътят към Кеч мания, т.е. март-април, са месеците, когато сценаристите на WWE дават най-доброто от себе си, за да получим най-интересните истории и най-ожесточените вражди. В месеците след турнирът на годината обаче, често получаваме посредствени неща като Кейн срещу фалшивия Кейн. Дали обаче това трябва да е така? Вижте 5 неща, които WWE може да направи след Кеч мания 34:

 

Да преоткрие Фин Балър

Оплакванията, че мачовете на Фин Балър са зле ангажирани не са нищо ново. Откакто загуби титлата си на универсален шампион преди година и половина, Фин като че ли изпадна от плановете на WWE.

В момента кариерата на ирландеца показва признаци на освежаване, т.е. ще го видим да се състезава на Кеч мания 34. Опасността за него е отново да се загуби измежду останалите звезди след като събитието на годината остане в историята. Нещо, което се случи след миналогодишното ѝ издание със Сет Ролинс.

Решението за Демоничния крал е много просто – да бъде преместен от Първична сила в Разбиване, особено ако слуховете за обратния “трансфер” на Ей Джей Стайлс се окажат верни.

Бейли срещу Саша Банкс

Колко освежаващо само е да имаме не една или две, а цели три (или дори четири ако броим мачът на смесени двойки на Ронда Раузи) вражди във женската дивизия на WWE. За съжаление нито една от тях няма да видим в предстоящото шоу следващата неделя. Вместо това Бейли и Саша ще трябва да развият историята си в мелето на тазгодишния Battle Royal. След като битката на годината приключи обаче, ще имаме възможност да се насладим на кулминацията ѝ в следващите платени събития.

Вече сме ги виждали една срещу друга в NXT разбира се, но ако двете супер звезди изиграят картите си добре, поне едната ще има възможност да се изстреля към върха.

Проблемът с Брок Леснар

Неизбежно е, че много хора ще направят паралел между предстоящото събитие на вечерта и това в Мадисън скуеър гардън през 2004 г. Общото между двете е неизвестността за бъдещето звярът Брок Леснар.

Тогава знаехме предварително, че Брок ще напусне компанията след мача си с Голдберг. Този път обаче във въздуха витае несигурност. В медийното пространство витаят слухове, че Леснар ще се завърне към UFC, което би означавало, че битката на 8 април ще е последната му.

Наистина ни е нужен някакъв подобаващ завършек на всичко това и WWE трябва да ни го даде – защото как иначе Роман Рейнс ще бъде възприет от нас, зрителите, за най-ярката супер звезда в спортните забавления.

Побутване за Русев

За Русев, преследването на една от по-незначителните титли бе начин да остави следа през последните две години и да запази мястото си в Разбиване. Поредният му опит ще видим на голямата сцена – Кеч мания 34, където ще се изправи в четворен мач за титлата на САЩ.

“Проблемът” е, че феновете започват наистина да харесват българския лъв. Отчасти заради неконвенционалният му подход към Туитър – където, наскоро предизвика на бой актьора от “Сам вкъщи” Маколи Кълкин – много от нас ще викат за него.

Какво ще се случи на Кеч мания е почти без значение. Дали ще спечели титла или (по-вероятно) не, даването на по-добра възможност да заблести изглежда трябва да бъде приоритет.

Има и добри изгледи това да е в картите – докато мача му с Шинске Накамура по пътят към Кеч мания очевидно бе за запълване на времето, той не бе закопан както се е случвало преди. Освен това е напълно възможно Русев да бъде преобърнат в положителен герой в близкото бъдеще, което да му донесе нужния тласък нагоре.

Утвърждаването на Шинске Накамура

В учебниците по история, един кечист печели титла на Кеч мания и за една нощ се трансформира в мега звезда от калибъра на Скалата или Ледения Стив Остин, способен сам да изпълни цели стадиони.

На практика обаче, нещата не работят точно така. Роман Рейнс спечели титлата на WWE в Арлингтън преди две години, но и до днес остава разединяваща фигура в очите на всеки, чиято фамилия не е Макмеън.

Нужно е много повече от печеленето на една титла за да бъде утвърден някой като дългосрочна мега звезда. Това се отнася и за царят на твърдия стил Шинске Накамура. Всеки вижда неговото най-силно оръжие – да омагьосва публиката. Нещо, което бе оставен да направи в прекалено малко случаи през последната година. Просто трябва да му се даде платформа, на която да заблести и той вероятно ще го направи.

Бъдещето на Даниел Браян

Седмица след като бе потвърдено, че докторите са разрешили на Даниел Браян да се бие, бе пълна със спекулации с кой ще се бие той на предстоящия турнир. Въпреки това все още няма никакво официално потвърждение за подписването на нов контракт, въпреки че старият му изтича през септември.

Малко е вероятно Винс Макмеън да изпусне такъв талант и освен ако Си Ем Пънк не реши отново да обуе обувките си за кеч, завърналата се звезда може да се окаже най-популярният герой в компанията.

 

 

Споделете чрез

Предишен

Следващ

Запишете се за нашия бюлетин:

По този начин, ще получавате:

* Най-интересните статии от месеца
* Новини за събитията организирани от нас
* Ексклузивно съдържание

Успешно записване за бюлетина на Консерваторъ!