НОВО

Визията за Европа на Урсула фон дер Лайен

Редакторите в дясната платформа "Консерваторъ" Тончо Краевски и Кристиян Шкварек гостуваха в предаването "Реакция" с водещ Мартин Табаков. Гост също бе журналистът Евгени Кръстев. Тема на разговора бе новият председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен,...

Писъците на НАП огласят нощта

Днес НАП ще си получи заслуженото. Това съобщи вчера по телевизията Венцислав Караджов. Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) щяла да наложи глоба на Националната агенция за приходите (НАП) заради "брутална кражба" (БК) на информация и разпространяването ѝ в...

Имам човек в НАП

Скандалът с изтичането на данни от НАП е на път да отмине, предвид огромният бонус за управляващите, че се случи, когато повечето от населението на Републиката е на море (на едно от трите). Същевременно, той успя да породи освен дежурните коментари и доста...

Самоубийството на Франция

Джулио Меоти е италиански журналист, редактор на Il Foglio, с публикации за GateStone Institute, FoxNews, National Review, Arutz Sheva, The Wall Street Journal и други. Автор на множество книги на тема международна политика и Близък Изток Колкото повече френските...

Либералното статукво – несъстоятелно в морализаторската си поза

Изборът на Урсула фон дер Лайен е политически факт. Срещал съм дамата като немски военен министър. Слушал съм нейна лекция. Впечатлението, което остави е по-скоро добро. Убедена визия за интегрирана европейска отбрана. С ръка на сърце трябва да кажем, че Урсула...

Темите, които ни разделят

Главният редактор на "Консерваторъ" Николай Облаков и Тодор Джонев от Informo.bg по темите, които ни разделят през последната седмица - за кампанията "Направи го сега", субсидиите, машинното гласуване и още във видеото:...

Плачем, че VW не идва, но активно гоним тези, които вече са тук

Информацията, че VW най-вероятно няма да изгради новия си завод в България, се приема като малка национална катастрофа – медиите и социалните мрежи са залети от мрачни коментари за „провалената“ ни държава. Донякъде съм съгласен с подобна интерпретация – всеки неуспех...

Социализъм или аз!

В последните дни левицата /крайна или не/ в САЩ и ЕС, и нейните медии нападнаха за пореден път най-големия си враг. Президентът Тръмп.  Разбра се, че бившият посланик на Великобритания в САЩ преди две години, т.е. при най-яростната война против Тръмп, е изпратил...

Конспирации за умни и красиви

Едно от редовните обвинения, които градските прогресивни либерали отправят към останалите е, че се хващат на всякакви конспиративни теории и налудничави интерпретации на събития и явления. По-агресивните активисти от години се опитват да брандират почти всички...

Бебето като атентат срещу правата и свободите

Вече мина достатъчно време и всички познават кампанията „Направи го сега“, известна повече като кампанията на Иван и Андрей. Тя сама по себе си е достатъчно забавна, дотам, че човек се пита дали е правена ОТ идиоти или е правена ЗА идиоти. Според мен е...

5 неща, които WWE трябва да направи след Кеч мания 34

Време за четене: 4 мин.

Остава само седмица до турнирът на годината в спортните забавления – Кеч мания 34. С наближаването на това  знаменателно събитие, Мисъль открива своята нова рублика за кеч, където ще можете да научите всичко любопитно от света на кеча.

Пътят към Кеч мания, т.е. март-април, са месеците, когато сценаристите на WWE дават най-доброто от себе си, за да получим най-интересните истории и най-ожесточените вражди. В месеците след турнирът на годината обаче, често получаваме посредствени неща като Кейн срещу фалшивия Кейн. Дали обаче това трябва да е така? Вижте 5 неща, които WWE може да направи след Кеч мания 34:

 

Да преоткрие Фин Балър

Оплакванията, че мачовете на Фин Балър са зле ангажирани не са нищо ново. Откакто загуби титлата си на универсален шампион преди година и половина, Фин като че ли изпадна от плановете на WWE.

В момента кариерата на ирландеца показва признаци на освежаване, т.е. ще го видим да се състезава на Кеч мания 34. Опасността за него е отново да се загуби измежду останалите звезди след като събитието на годината остане в историята. Нещо, което се случи след миналогодишното ѝ издание със Сет Ролинс.

Решението за Демоничния крал е много просто – да бъде преместен от Първична сила в Разбиване, особено ако слуховете за обратния “трансфер” на Ей Джей Стайлс се окажат верни.

Бейли срещу Саша Банкс

Колко освежаващо само е да имаме не една или две, а цели три (или дори четири ако броим мачът на смесени двойки на Ронда Раузи) вражди във женската дивизия на WWE. За съжаление нито една от тях няма да видим в предстоящото шоу следващата неделя. Вместо това Бейли и Саша ще трябва да развият историята си в мелето на тазгодишния Battle Royal. След като битката на годината приключи обаче, ще имаме възможност да се насладим на кулминацията ѝ в следващите платени събития.

Вече сме ги виждали една срещу друга в NXT разбира се, но ако двете супер звезди изиграят картите си добре, поне едната ще има възможност да се изстреля към върха.

Проблемът с Брок Леснар

Неизбежно е, че много хора ще направят паралел между предстоящото събитие на вечерта и това в Мадисън скуеър гардън през 2004 г. Общото между двете е неизвестността за бъдещето звярът Брок Леснар.

Тогава знаехме предварително, че Брок ще напусне компанията след мача си с Голдберг. Този път обаче във въздуха витае несигурност. В медийното пространство витаят слухове, че Леснар ще се завърне към UFC, което би означавало, че битката на 8 април ще е последната му.

Наистина ни е нужен някакъв подобаващ завършек на всичко това и WWE трябва да ни го даде – защото как иначе Роман Рейнс ще бъде възприет от нас, зрителите, за най-ярката супер звезда в спортните забавления.

Побутване за Русев

За Русев, преследването на една от по-незначителните титли бе начин да остави следа през последните две години и да запази мястото си в Разбиване. Поредният му опит ще видим на голямата сцена – Кеч мания 34, където ще се изправи в четворен мач за титлата на САЩ.

“Проблемът” е, че феновете започват наистина да харесват българския лъв. Отчасти заради неконвенционалният му подход към Туитър – където, наскоро предизвика на бой актьора от “Сам вкъщи” Маколи Кълкин – много от нас ще викат за него.

Какво ще се случи на Кеч мания е почти без значение. Дали ще спечели титла или (по-вероятно) не, даването на по-добра възможност да заблести изглежда трябва да бъде приоритет.

Има и добри изгледи това да е в картите – докато мача му с Шинске Накамура по пътят към Кеч мания очевидно бе за запълване на времето, той не бе закопан както се е случвало преди. Освен това е напълно възможно Русев да бъде преобърнат в положителен герой в близкото бъдеще, което да му донесе нужния тласък нагоре.

Утвърждаването на Шинске Накамура

В учебниците по история, един кечист печели титла на Кеч мания и за една нощ се трансформира в мега звезда от калибъра на Скалата или Ледения Стив Остин, способен сам да изпълни цели стадиони.

На практика обаче, нещата не работят точно така. Роман Рейнс спечели титлата на WWE в Арлингтън преди две години, но и до днес остава разединяваща фигура в очите на всеки, чиято фамилия не е Макмеън.

Нужно е много повече от печеленето на една титла за да бъде утвърден някой като дългосрочна мега звезда. Това се отнася и за царят на твърдия стил Шинске Накамура. Всеки вижда неговото най-силно оръжие – да омагьосва публиката. Нещо, което бе оставен да направи в прекалено малко случаи през последната година. Просто трябва да му се даде платформа, на която да заблести и той вероятно ще го направи.

Бъдещето на Даниел Браян

Седмица след като бе потвърдено, че докторите са разрешили на Даниел Браян да се бие, бе пълна със спекулации с кой ще се бие той на предстоящия турнир. Въпреки това все още няма никакво официално потвърждение за подписването на нов контракт, въпреки че старият му изтича през септември.

Малко е вероятно Винс Макмеън да изпусне такъв талант и освен ако Си Ем Пънк не реши отново да обуе обувките си за кеч, завърналата се звезда може да се окаже най-популярният герой в компанията.

 

 

Споделете чрез

Предишен

Следващ

Запишете се за нашия бюлетин:

По този начин, ще получавате:

* Най-интересните статии от месеца
* Новини за събитията организирани от нас
* Ексклузивно съдържание

Успешно записване за бюлетина на Консерваторъ!