Вече можете да подкрепите Мисъль чрез Patreon

Създавайки дясната платформа за анализи и коментари Мисъль преди по-малко от половин година, осъществихме своеобразен социален експеримент. Темата му беше посочена още в първото редакционно обръщение – възможно ли е да бъдат промотирани десни политики и защитавани десни тези, без зад това действие да стои грантово или партийно финансиране, без амбициите за създаване на политически проект за участие в избори, без финансовата подкрепа на богати бизнесмени…

Тази наглед невъзможна задача бе осъществена благодарение на разбирането – борбата за десните политики в България не е прищявка, а ангажимент. Ангажимент, който самообявилите се за десни политици отказват да поемат вече толкова много години, а и който явно нямат намерение тепърва да припознаят. Ангажимент, който авторите на Мисъль поеха без колебание, който включва жертване на лично време и социални контакти, както и лични финансови средства за техническата поддръжка на сайта и разпространението на статиите.

Стотици публикации по-късно екипът на Мисъль запазваме своя ентусиазъм и вярваме, че с всяка една статия се приближаваме до все още далечната победа над неомарксистките и откровено комунистически доктрини, които са се наложили на родна почва. Стотици публикации по-късно продължаваме да не желаем (и неколкократно отказваме) грантово или партийно финансиране, нито финансовата подкрепа на бизнесмени. Ще продължим да финансираме сами дейността си, тъй като идеите и убежденията нямат нужда от пари, за да изпълнят предназначението си.

Ако все пак Вие, нашите читатели, желаете да подкрепите Мисъль за по-ефективно разпространение на публикуваните анализи и коментари в платформата, както и нейното развитие, можете да го направите чрез Patreon. Всички събрани средства ще бъдат използвани за текущи, технически разходи, а останалите за дигитална реклама и популяризиране на платформата.

Предварително Ви благодарим и ще продължаваме да изпълняваме най-отговорно ангажимента, който сме поели към Вас.

 

*ВАЖНО: Patreon спонсорството е на базата на месечен абонамент, който може да бъде прекратен по всяко едно време

**За включеното в пакетите споменаване в “За нас” страницата е необходимо да ни пишете на Info@misal.bg

 

 

Споделете:
Консерваторъ
Консерваторъ